Geen producten in de winkelwagen.

Event Organisatie

Wanneer de organisatie zelf al een feest is.

Het organiseren van een evenement is meer dan het geven van een feestje. Ieder evenement verdient zijn eigen aanpak, een unieke invulling. De vorige keer linksom gegaan? Dan gaan we nu rechtsom. Of dwars door het midden.

Je weet wat ze zeggen: beeld zegt vaak meer dan 1000 woorden. We besparen je de ellenlange teksten. Zie hier in een notendop onze aanpak en nog belangrijker (en leuker!) een greep uit de evenementen die wij hebben mogen organiseren.

Onze aanpak

Dit is hoe wij jouw evenement organiseren.

Wij zijn fan van persoonlijk contact. Tijdens een eerste afspraak staat het evenement centraal, maar alles eromheen is minstens net zo belangrijk. Wie is de opdrachtgever, wat doen zij en waarom staat dit evenement op de agenda? En zo zijn er nog veel meer vragen te beantwoorden. Aan de hand van dit eerste gesprek worden de doelstellingen van het evenement bepaald en een eerste concept is geboren.

Top, de kennismaking is geweest en geslaagd! Nu is het onze beurt. We gaan aan de slag met de uitkomsten van het gesprek en bouwen aan het concept. 

Op het moment dat wij ons concept hebben staan, delen we dit met de opdrachtgever. Vaak gaat het concept nog een keer terug naar de tekentafel. En waarschijnlijk nog wel een keer. Dit kan door input van de opdrachtgever zijn, of door onze eigen kijk op het concept. Iedereen enthousiast over het concept? Groen licht it is!

Stiekem ons favoriete onderdeel: de uitvoering van het evenement en dus ook de fase waarin het concept tot leven komt. Alle betrokken partners komen samen en de opbouw wordt tot in de puntjes uitgewerkt.

Dat was hem dan! Het evenement is tot een eind gekomen. Klaar? Nog niet helemaal. We bouwen alles netjes af en laten de locatie weer zo achter als dat wij hem aantroffen. En voor jullie, onze opdrachtgever, is het de hoogste tijd om na te genieten!

In de praktijk

Kunnen we jouw evenement hier binnenkort aan toevoegen?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?