Geen producten in uw winkelwagen.

Event Organisatie.

Zelfs de organisatie is bij ons een feestje.

Het organiseren van een evenement is meer dan ‘even een feestje geven’. Ieder evenement verdient zijn eigen aanpak, een unieke invulling. Tijdens het vorige evenement linksom gegaan? Dan gaan we nu rechtsom, bovenlangs of dwars door het midden. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Je ontdekt het hier.

Onze aanpak.

Dit is hoe we onze projecten aanvliegen.

Allereerst komen we bij je op bezoek. Tijdens deze afspraak staat het evenement centraal, maar is alles daaromheen zeker niet minder belangrijk. Wie is de opdrachtgever eigenlijk, wat doet de opdrachtgever, waarom staat dit evenement op de agenda? En wat wordt er van ons verwacht voor het evenement? Op basis dit gesprek worden de doelstellingen voor het evenement vastgesteld.

Top, de kennismaking is geslaagd! Wij gaan aan de slag met de input. In het concept wordt de creatieve ommezwaai gemaakt, waarin de doelstellingen veranderen in een volledig concept. Direct vanaf het begin buigen wij ons over alle onderdelen van het evenement, welke allemaal aan bod komen in het concept.

Wij presenteren het concept aan jou en de andere betrokkenen. Wanneer we op de goede weg zijn, gaan we het concept verder bijschaven en uitwerken.  Is het toch niet helemaal wat je had verwacht? Geen paniek, wij zijn al bezig met een vernieuwde opzet. Op het moment dat zowel jullie als wij enthousiast  zijn over het conceptvoorstel, kunnen we door naar de volgende stap.

Stiekem ons favoriete deel: de uitvoering van jouw evenement! In deze fase wordt het concept tot leven geroepen. Alle nodige partners en leveranciers worden in het proces betrokken, bestellingen worden gedaan en alle onderdelen worden voorbereid. Op de grote dag zelf geeft ons team alles om het evenement op te bouwen en succesvol te laten verlopen. Niets wordt aan de toeval overgelaten.

Zoals de locatie is opgeleverd, zo laten wij het weer achter. En vaak nóg schoner. Na een geslaagde dag komen wij nog eens op de koffie om het evenement te evalueren. Zo leren ook wij iedere productie nieuwe dingen!

Tijd voor actie.

Kunnen we jouw evenement hier binnenkort aan toevoegen?
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden?