Geen producten in de winkelwagen.

2020, onder andere het eerste jaar dat we zouden helpen bij de organisatie van de Honselse Feestweek. Waar dit normaal een feesttent voor honderden feestgangers betreft, liep het dit jaar allemaal anders dan verwacht.. Maar Honselersdijk zou Honselersdijk niet zijn als zij (wij) niet tóch een, weliswaar alternatieve, feestweek zouden organiseren. En dat geheel online! De eerste digitale feestweek óóit werd een feit.
Deel 1:  De voorbereiding van Honselse Feestweek 2020
Het eerste onderdeel van deze feestweek waren de DJ-sets op locatie. Een opnamedag van zonsopgang tot zonsondergang waarin op drie verschillende locaties een pop-up studio & DJ setup werd gebouwd, in samenwerking met Brance Media.
De dag ging van start op de wateren van Honselersdijk. Een rondje welbekend schuitvaren en een bom aan energie is op film gezet, met Paul Sosef achter zowel het roer als de draaitafels!

Vervolgens werd er een stukje Honselersdijkse jungle opgezocht. Midden tussen de palmbomen draaide DJ Lyente een tropische set. Dit vond plaats in de kas van tropische planten kwekerij Fachjan.

De dag werd afgesloten zou worden afgesloten op de middenstip van S.V. Honselersdijk, waar de zonsondergang zou vervagen in een lichtshow! Echter, het noodweer raasde over het dorp en we plan B werd in gang gezet. Tijdens deze set werd een bedrijfshal omgebouwd tot feestpaleis en met DJ Rob van Veen achter de draaitafel werd de derde set van de dag een succes.
 
Met dank aan:
Video:                                 Brance Media
Fotografie:                        Ingrid Slaman
Schuit en DJ-set:              Paul Sosef
En natuurlijk:                    Jasper Greep, Leroy van der Enden en Pim de Brabander voor de nodige hulp
 
Deel 2: De Honselse Feestweek vanuit Café De Burcht
Het was eindelijk zover! De feestweek kon van start gaan. Met twee maanden van voorbereiding stond er een 4-daags gevuld programma en het was tijd om van start te gaan! Café De Burcht werd omgebouwd en fungeerde als studio en thuisbasis voor de week die komen zou.
Het programma, gevuld voor jong en oud, werd als zeer geslaagd ervaren en de reacties waren lovend! Met onder andere bezoek van de WOS, het Algemeen Dagblad, de landelijke televisie en iedere dag een kijkersaantal van 1000+ apparaten, was deze editie van de Honselse Feestweek er een om niet meer te vergeten!
Wij verzorgden hier onder andere de licht- en geluidsapparatuur in de studio, voor zowel de bands als de DJ contest als voor de TV-presentaties.
Op naar een nieuwe editie. Hopelijk weer op de ouderwetse manier, maar mocht dit niet zo zijn is er  wel bewezen dat Honselersdijk er altijd wat van maakt.
Namens ons grote complimenten aan de hele organisatie! Nu snel verder met de voorbereidingen van de Honselse Feestweek editie 2021…