Event Organisatie Meer informatie Event Techniek Meer informatie Meer informatie Event Verhuur

Rovents: wie en waarom?

PLAY THE MOMENT

Elke gebeurtenis is een unieke. Juist daarom ontstaan er op ieder moment, bij iedere gebeurtenis, kansen waar op ingespeeld kan worden. Onze manier van werken draait om inspelen op kansen die bij ieder moment ontstaan. Binnen de eventbranche is dit de belangrijkste eigenschap een geweldig evenement neer te kunnen zetten. Hoe goed de voorbereiding ook is, de praktijk bewijst iedere keer weer dat er altijd onverwachte dingen gebeuren waar op ingespeeld kan worden. Het verschil zit hem in de vraag: speel je er op in?

Het organiseren en realiseren van projecten, waarbij de gasten een onvergetelijke tijd beleven… Het gevoel en de kick die hierdoor ontstaan, is precies hetgeen waarom Rovents is ontstaan en wij doen wat we doen. Rovents is actief op het gebied van.. Uitdagingen aangaan en kansen met beide handen beetpakken en pas loslaten wanneer het is geslaagd!

Onze uitgangsbasis is de evenementenbranche, waar wij zowel onze creativiteit als kennis toepassen om een event te laten slagen, met vlag en wimpel. Naast de creatie, organisatie en realisatie van evenementen bieden wij ook onze verhuurservice van licht- en geluidsapparatuur en podiumtoebehoren. Inderdaad, twee verschillende werkgebieden onder één dak. Echter wel twee werkgebieden die heel vaak met elkaar samen komen en elkaar heel goed kunnen versterken.

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Rob van Veen.

Als kleine jongen was ik al druk bezig met.. ja, van alles eigenlijk. Voetballen, hutten bouwen, instrumenten bespelen en meezingen met de radio. Na een kort maar leuk avontuur als drummer, ben ik op mijn 14e het pad van de DJ’s in geslagen. Mijn eerste boeking was tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal, voor een huiskamer vol vrienden. Zo begon mijn carrière als DJ en entertainer. De reacties waren positief en al snel volgden de tweede en derde boeking.

Doordat mensen mij zagen draaien op diverse feestjes, werd DJ Rob van Veen een steeds bekendere naam in het Westland. Vanwege het stijgende aantal aanvragen groeide deze hobby al snel uit tot een superleuke bijbaan, waarmee ik op veel verschillende feestjes mocht draaien.

Met het geld wat ik verdiende, kocht ik mijn eigen apparatuur. Hierdoor kon ik de feesten zelf voorzien van licht en geluid, hoe vet! Het DJ’en ging mij ook steeds beter af en met meerdere boekingen per week deed ik veel ervaring op. De feesten waar ik voor werd benaderd werden professioneler en het publiek alsmaar groter. Inmiddels deelde ik het podium met artiesten als Gerard Joling, Berget Lewis, Wolter Kroes en DJ’s als Mental Theo. En dat als jongetje van 17 jaar!

Na vier jaar is die leuke bijbaan uitgegroeid tot een eigen bedrijf. Sinds 22 mei 2018 ben ik de trotse eigenaar van Rovents! Sinds het ontstaan van Rovents is het aanbod uitgebreid. Naast het leveren van licht- en geluidsapparatuur, neem ik graag al je zorgen uit handen bij het organiseren van een evenement. Met de opleiding Eventmanagement en mijn ervaringen als DJ, ontwikkel ik mijn eigen kijk op het organiseren van
evenementen.

Mocht je nu op zoek zijn naar een DJ of ander entertainment, apparatuur voor een evenement of een partner die de complete verzorging van jouw feest of evenement realiseert, neem dan in alle vrijheid contact op!

Met feestelijke groet,
Rob van Veen