Geen producten in de winkelwagen.

Event Techniek.

Geen zorgen, wij regelen de volledige techniek.

Wij zijn jouw leverancier op het gebied van Event Techniek. Bij ons kun je terecht voor de volledige verzorging van het technische deel van jouw evenement, productie en ieder ander project. Op basis van de wensen en mogelijkheden, realiseren wij de techniek die nodig is op het gebied van licht, geluid, beeld, special FX, podium, stroomvoorziening en decor.

Event Techniek is zeer breed inzetbaar. Hieronder zijn een aantal toepassingen uitgewerkt om een beeld te krijgen van Event Techniek. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Scroll dan even verder naar ‘Onze Aanpak’.

Geluid

Verlichting

DJ

Truss & Podium

Special FX

Stroom

Zakelijk & informatief.

Wij verzorgen de complete invulling van de techniek voor jouw zakelijke evenement. Hierbij kijken wij naar zowel de kwaliteit van ons product als het doel van het evenement. Zo zorgen wij ervoor dat onze techniek jouw evenement versterkt.

Benieuwd hoe wij de volledige organisatie van een zakelijk evenement aanpakken? Bekijk onze service hier.

Feesten & events.

De jaarlijkse tentfeesten of een schuurfeest met de vriendengroep. Het zijn de avonden waar iedereen lange tijd naar uit kijkt. Hierbij mag een gave lichtshow en overweldigende speakerset niet ontbreken. En dan hebben we het nog niet eens over de confetti!

Naar aanleiding van de wensen van jou als organisator en de mogelijkheden die de locatie biedt, bouwen wij een plan voor het feest. Hierbij kunnen wij het podium volledig aankleden naar het thema van het feest. 

Presentaties.

Bij een presentatie moeten verschillende factoren goed op elkaar zijn afgestemd, wil het een succes worden.

Sprekers moeten bijvoorbeeld goed verstaanbaar én zichtbaar zijn. Een combinatie van geluid en podium. En het belangrijkste onderdeel: de presentatie zelf, moet ook zeker goed zichtbaar zijn, voor iedereen.

Wij kijken per presentatie naar de locatie, omstandigheden en planning. Op basis van deze factoren bouwen wij een oplossing voor jouw presentatie.

Livestreams.

Ook wij zijn in de wereld van livestreams gestapt. Met onze technische kennis en apparatuur staan wij jouw graag bij in het organiseren van een livestream.

Wij kunnen hierin bijvoorbeeld de verlichting verzorgen bij een club-livestream. Maar ook de volledige livestream kun je aan ons overlaten.

Wil je een idee krijgen van onze ervaring met livestreams? We hebben dit project voor je uitgelicht: Kerstrad 2020

Onze aanpak.

Allereerst komen we bij je langs. Tijdens deze afspraak wordt duidelijk wat het project inhoudt, wat de wensen en eisen zijn en wat er van ons als technisch leverancier wordt verwacht. Naast deze afspraak gaan we ook op locatiebezoek, waarbij wij gelijk kijken naar de mogelijkheden die de locatie biedt voor het evenement.

Op basis van de gesprekken en het locatie-bezoek, is het tijd om de schouder eronder te zetten. Wij gaan aan de slag met het maken van het technisch plan van jouw evenement, welke wij compleet opleveren met 3D-tekeningen.

Wanneer het technisch plan aan alle eisen voldoet, gaan wij alle benodigde middelen bij elkaar verzamelen. Vooraf aan het evenement bouwen wij het geheel op, doen we een uitgebreide test om te kijken of alles werkt zoals het hoort. Tot slot zorgen wij dat de gehele techniek klaar staat is voor het evenement. 

Tijdens het evenement bieden wij technische back-up. Hoe minder wij hier doen, hoe beter dit is voor het evenement. Maar als het nodig is, staan wij klaar om eventuele problemen op te lossen.

Na afloop van de productie bouwen wij het geheel weer af. Hierbij letten wij er natuurlijk op dat er we alles achterlaten zoals de locatie is aangetroffen.

Onze technische projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?